Grafisch Ontwerpen

Design is intelligentie die zichtbaar wordt gemaakt

Grafisch ontwerpen van een logo, banners, advertenties, flyers, verpakkingen of social media advertenties of achtergrondfoto's...een greep uit de mogelijkheden als het op grafisch ontwerpen aankomt.   

design

Uw bedrijf een identiteit geven, dat is waar een logo voor staat. Een uniek logo speciaal ontworpen die bij uw organisatie of bedrijf past. Dat is een kunst op zich en eentje waar wij met hartelust mee aan de slag gaan. Het ontwerpen van een mooi bedrijfslogo gaat in de volgende stappen:
nadat uw wensen kenbaar zijn gemaakt gaan wij aan de slag (denk aan de opties voor kleur, een woordmerk logo of een beeldmerk logo met een symbool of teken of een combinatie van beiden, enz)
Wij gaan direct aan de slag met het ontwerpen van een logo en presenteren deze binnen een week en uiterlijk twee weken
In de overeengekomen prijs zijn altijd twee correctierondes inbegrepen. Deze gebruiken we (indien nodig) om de laatste puntjes op de i te zetten.
Als u tevreden bent met het gekozen logo leveren wij u deze aan als vector en verschillende andere bestanden, zodat u zowel online alf offline uw haarscherp logo krijgt en overal voor kunt gebruiken.

Velen bedrijven zijn u al voor gegaan. Scripsity Publishing maakt de meest aansprekende logo’s voor échte ondernemers! Nieuwsgierg geworden? Bekijk onze portfolio eens voor voorbeelden van logo’s die wij ontworpen hebben.

Shopping Basket